SEO process

Seo solutions

STEG 1: Upptäckt

Seo solutions – Sökmarknadsföring i Sverige – SEO process seo hjälp – sökmotoroptimering seo test seo guide och seo kurs för Sökoptimering – gratis Sökordsoptimering process. Det finns inget som heter ”one-size-fits-all” i SEO. För att göra det rätt, och för att få de resultat du är ute efter, måste vi ha en fördjupad förståelse för din verksamhet och mål. Först då kan vi verkligen förstår de risker och möjligheter och fatta ett välgrundat beslut om vad de ska göra och när. Discovery steget innehåller följande aktiviteter:

Nulägesanalys – Preliminär forskning för att fastställa arten och omfattningen av ditt företag och webbplats.

Fras forskning – Vi anser att den uppskattade sökvolym, konkurrenskraft och avsikten med de mest relevanta sökord. Sen använder vi vår egen fras Potential Calculator att uppskatta trafik-och intäktspotentialen för dessa sökord, baserat på din nuvarande genomsnittliga omvandlingsfrekvens och värde.

Konkurrensanalys – Genom att analysera dina konkurrenters söka närvaro, kan vi förstå sannolikheten och tidsramar som krävs för att uppnå ranking, trafik och ROI.

Identifiera länkbara tillgångar – Att upptäcka de mest populära innehåll på din hemsida, vi följer externa länkar och trafikdata.

Relations bedömning – Vi lär dig hur du är ansluten i näringslivet och med dina kunder, i syfte att utvinna värde och potentiella länk partnerskap.

På plats länk analys – Identifiera länkar på din nuvarande webbplats som pekar på felaktiga sidor eller utgånget innehåll. Upptäck länkar som skulle kunna genomföras bättre eller online referenser och nämner som skulle kunna förvandlas till länkar.

STEG 2: Strategi

En strategi talar om exakt vad vi planerar att göra, hur, och när. Men det är mycket mer än så. Det är en plan för oss, att se till att allt utförs lämpligt och effektivt sätt. Vår strategi är en 3-månaders schema som tydligt kommunicerar våra planer för din kampanj. Det omfattar alla mål och planerade aktiviteter, och detaljer prioriteringar, resultat och tydliga tidsramar:

Informationsarkitektur (IA) – I samråd med vår tekniska SEO strateg, kommer vi att se till din webbplats navigering flöden med optimal SEO effektivitet.

Innehåll strategi – Vi ha kontakt med ditt innehåll specialist för att se ditt innehåll strategi stödjer din SEO mål (som bygger på länkbara tillgångar och relationer som identifierats i upptäcktsfasen).?

Google Webmaster Tools – Ställ in den främsta kanalen för kommunikation mellan Google och din webbplats, så att vi enkelt kan upptäcka några kända problem och åtgärda problem direkt med Google.

Interna och externa länkar – Anvisningar för fastställande trasiga länkar och länkar som pekar till fel sidor. Också en allmän på plats länk strategi. (Vi ger konsultation för att hjälpa dina utvecklare med genomförandet.)

URL till fras matchning – En matris som visar exakt vilken uppsättning av fraser för att matcha med vilken webbadress.

Canonical inställning – Ser det inte finns några ”dubbletter” frågor.

Internationalisering (vid behov) – Detalj globala URL rekommendationer (TLD / subdomän / undermapp), som definierar språket i koden, med hjälp av lokal på plats och off-site signaler (t.ex. valuta, adress, telefonnummer, listor i lokal katalogen webbplatser).

Projekt tidslinje – En definierad tidslinje med förväntade aktiviteter, mål och resultat för varje månad av din kampanj.

STEG 3: Utförande

Även de bästa som planer är bara så bra som deras utförande. Varje visualrank SEO paketet ingår:

Rapportering och spårning – Se till att du alltid har en klar bild av vad som fungerar och varför. Inkluderar trafik och ranking analys.

Konkurrent spårning – Håll ett vakande öga på vad dina konkurrenter håller på med, så att du kan ligga steget före.

SEO-vänlig marknadsföringspolitik – Vi ska aktivt peka ut områden där du kan bidra till din SEO genom att justera din dagliga marknadsföringsaktiviteter.

Länk byggnad kampanj – Ett skräddarsytt länk byggnad kampanj för att säkra en jämn ström av länkar för din domän. Vi skapar innehåll som är så goda människor kommer att vilja blogga om det, och dela den med sina vänner och kollegor. Ingen länk gårdar, utan innehåll gårdar, ingen artikel spinning, ingen svart hatt SEO, ingen grå hatt SEO. Bara 100% vit hatt SEO som stadigt bygger ranking, trafik, engagemang och resultat. Och behåller dem under lång tid. Så du behöver inte oroa dig varje gång Google uppdaterar sin rankningsalgoritmer. Denna kreativa innehåll fungerar också som en marknadsföring enhet, social booster och varumärkesförstärkare.

Riskbedömning och övervakning – Förstå risker är avgörande för att behålla din sökning trafik på lång sikt. Det finns vissa regler som sökmotorerna vill att webbansvariga att respektera, och du kan straffas om du bryter dem. Även om du inte visste att du var. Vi utför en riskbedömning av länkarna nu pekar till din webbplats, belysa eventuella problem, och rekommendera förebyggande åtgärder vid behov. Vi arbetar också med dig att se dina andra online marknadsföringskampanjer inte införa några SEO-relaterade risker.