SEO för e-handel

SEO för e-handel – E-handelsplattform e handel sökmotoroptimering E-handelslösning – Våra e-handelslösningar håller ditt företag uppdaterat på en ständigt föränderlig marknad. Din verksamhet kräver flexibilitet för att anpassa sig till förändrade kundbehov och marknadsmöjligheter på internet. Vi har vad som krävs för att bygga en lönsam och hållbar webbplats för e-handel.

E-handel är en viktig och blomstrande sektor på Internet. Den har expanderat snabbt under de senaste åren och förväntas fortsätta att expandera i allt snabbare takt. E-handel gör affärer snabbare, billigare och bekvämare.

 

Sökmotoroptimering skapar trafik

Nuförtiden räcker det inte alltid med att nå den första sidan på en sökmotor – Du måste rankas nummer 1 för att få besökare och potentiella kunder till din webbplats.

Under 2011 presenterade Search Engine Watch en forskningsstudie från Optify som visade att webbplatser som placerade sig på sökmotorns första plats hade en genomsnittlig klickfrekvens (CTR) på 36,4 procent. Plats nummer två hade en CTR på 12,5 procent och nummer tre hade en CTR på 9,5 procent. Detta betyder att om du inte har en stark SEO-strategi kommer du att gå miste om varumärkesvisningar, klick och försäljning.

Vi på Visual Rank har en gedigen erfarenhet av säkert SEO-arbete. Här följer en beskrivning av hur vi arbetar för att du ska få en topplacering på Google, skapa mer trafik och öka försäljningen.

 

e-handel