Reputation Managment Services

Rykteshantering

Rykteshantering kan öka synligheten, bygga varumärkeskapital och hjälpa till att generera opinionsbildning samtidigt som företagets rykte på Internet ökar.

Med rykteshantering ökar man ett företags synlighet online, såväl som dess goda rykte. Ett företag med ett gott rykte hamnar högre upp i sökresultaten än ett företag med ett dåligt rykte, och konsumenter är mer benägna att klicka på länkar som tillhör företag de känner igen som seriösa. Det gäller också att påverka de som påverkar andra - folk pratar gärna om företag de ogillar, men det kan vara svårare att få dem att prata om företag de gillar. Rykteshantering kan användas för att skapa ett gott rykte online, eller för att skingra negativa kommentarer som konsumenter kan få syn på när de gör sökningar på nätet.

Vi erbjuder en komplett hantering av ditt företags rykte på nätet, och erbjuder en rad tjänster såsom övervakning av sociala medier, PR online, filtrering av negativt innehåll och mycket mer. Vi erbjuder också rapporter där vi redogör för företagets rykte. Här får ni feedback relaterad till företaget, era produkter eller tjänster, kundupplevelser och annat som rör ert rykte på nätet. Självklart redovisar vi negativa fynd för sig och positiva för sig. Det är viktigt att ha koll på vad det är som man gör bra, men det är ännu 

viktigare att veta vad man bör förbättra för att inte riskera att tappa kunder och få ett dåligt rykte. Något som kan ha stora negativa konsekvenser för försäljning och utveckling. Vi håller därför koll på recensioner och kommentarer som kan hittas när konsumenter använder sökmotorer för att hitta ditt företag. Vårt erfarna team har full koll på vad som krävs för att bygga ett gott rykte från grunden såväl som hur man vänder en negativ trend till att bli positiv istället.

Effective Web Development Solutions

En sökning kan resultera i miljontals resultat. I dessa resultat kommer det alltid att finnas både negativa och positiva kommentarer om ditt företag, era varor eller tjänster. Vi tar reda på hur läget ser ut idag och utför de åtgärder som är nödvändiga för att lyfta fram det positiva och begrava det negativa. När det är klart håller vi löpande uppsikt så att ditt goda rykte inte svärtas ner.

Hantering av PR online

Övervakning av sociala medier

Filtrering av negativt innehåll

Borttagning av negativt innehåll

Berätta om ert projekt

Låt oss använda vår passion till att hjälpa er växa online

Vänd dig till oss så hjälper vi dig att bygga varumärkeskännedom, stärka din auktoritet och driva mer traffik till din webbsida.

Hemsida

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon

Ämne

Ditt meddelande