Google AdWords (PPC)

Google AdWords – Pay-per-click – Onlinemarknadsföring – Sponsrade Länkar (PPC) och Google AdWords

Vad är google PPC?

Annonsera på nätet – Google adwords PPC står för Pay-per-click, är en marknadsföringsmodell på internet där annonsörerna betalar en avgift varje gång en användare klickar på deras annons. Annonsering genom PPC är ett bra och kostnadseffektivt sätt att få verksamheten att växa genom nya kundkontakter. För att skapa en framgångsrik PPC-kampanj krävs en hel del förarbete och analys. Vi strukturera din kampanj som kommer att driva rätt kunder till dig.

Sökordsarbete

Vi strävar efter att hitta de sökord som kan hjälpa din annons att nå framgång. Vi gör en konkurrensanalysGenom att titta på konkurrens och andra faktorer, vi ser till att du når din fulla potential.

Landningssida

Genom att komma till en landningssida när man klickat på annonsen ökar möjligheten till högre omvandlingsfrekvens och en lägre kostnad per klick. Målet är att skapa en sida som förmedlar budskapet i annonsen dels för att minska minska avvisningsfrekvensen (att besökaren väljer att lämna sidan) men också för att underlätta sökmotoroptimeringen (högre kvalitetsresultat och ranking).

Skriva engagerande annonser

En av de viktigaste aspekterna för en framgångsrik annonskampanj handlar om hur annonserna utformas. Vi skriver annonstexter som lockar användare att klicka på dem samt uppmuntrar dem att handla.