Pay Per Click Management

Pay Per Click-annonsering

PPC-annonsering ger ett omedelbart resultat och får dig att nå ut längre genom att säkerställa en plats på sökmotorernas förstasida.

PPC är en förkortning av ordet Pay Per Click, och är ett sätt att annonsera på nätet. Ofta är det gratis att annonsera och man betalar först när någon klickar på annonsen. PPC-annonsering är ett sätt att köpa besök till din webbplats istället för att försöka ”förtjäna” dessa besök på organisk väg. Annonserna syns i topp eller vid sidan av en sökmotors sökresultat och markeras med en annonssymbol. PPC är med andra ord ett utmärkt komplement till övrig Internetmarknadsföring.


Annonsering via sökmotorer är en av de mest populära formerna av PPC. När PPC fungerar korrekt är den investerade summan liten i förhållande till de affärer som genereras, själva besöket är på så sätt värt mer än vad du betalar för det. För att bygga ett vinnande PPC-kampanjkrävs många olika delar: – Att söka efter och välja rätt sökord – Arrangera dessa sökord i välorganiserade kampanjer och annonsgrupper – Inrätta PPC målsidor som är optimerade för konverteringar. Sökmotorer belönar annonsörer som skapar relevanta och intelligent riktade Pay Per Click-kampanjer genom att ta ut en lägre avgift för varje annonsklick. Om dina annonser och landningssidor är användbara och tillfredsställande för användarna leder detta alltså till högre vinster för ditt företag.

PPC-annonsering

Få avkastning på dina investeringar genom en PPC-kampanj. Vi hjälper dig att spendera dina pengar på ett effektivt sätt genom den mest kostnadseffektiva formen av annonsering.

PPC-omvandling

Omvänd potentiella kunder till lojala kunder. Vi hjälper dig att på ett effektivt sätt nå ut till de som tidigare visat intresse för dina annonser genom att utarbeta en effektiv strategi som möter deras behov.

Marknadsföring i sociala medier

Vill du skapa kännedom om ditt varumärke, dina tjänster eller dina produkter? Vi hjälper dig att ta fram en strategi för marknadsföring i sociala medier för att öka medvetenheten om ditt företag.

Visningar

Vi erbjuder individuella strategier för visning av dina annonser så att du får betydande varumärkesexponering, engagemang och omvandlingar. Vi hanterar både PPC-kampanjer och kampanjer som genererar en större varumärkeskännedom.

Videoannonsering

Vi är experter på de mest populära formaten för onlineannonsering. Vårt team är redo att hjälpa dig att stå ut från dina konkurrenter genom att skapa videoannonser som definitivt kommer att öka din varumärkeskännedom.

Vad är Google AdWords?

Google AdWords är det enskilt mest populära PPC-annonseringssystemet i världen. AdWords-plattformen gör det möjligt för företag att skapa annonser som visas på förstasidan av resultaten när någon använder Google för att göra en sökning. AdWords fungerar som Pay Per Click-modellen där användare betalar för varje klick på sina annonser. Varje gång en sökning initieras gräver Google i poolen för AdWords-annonsörer och väljer en uppsättning vinnare som visas i det värdefulla annonsutrymmet på sökresultatsidan. ”Vinnare” väljs utifrån en kombination av faktorer, bland annat kvalitet och relevans för annonserna matchat med se sökord en användare just skrivit in.
Vi har tillräckligt med erfarenhet för att skapa prisbelönta kampanjer på Google AdWords, Bing, Facebook, Linkedin, Twitter och YouTube.

Berätta om ert projekt

Låt oss använda vår passion till att hjälpa er växa online

Kontakta oss idag för att få tillgång till ett annonsystem och en kunskap som ger dig maximal avkastning på dina investeringar.

Hemsida

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon

Ämne

Ditt meddelande