Local Seach Optimization Services

Lokal SEO

Lokal sökmotoroptimering handlar om att fånga upp kunder nära dig.

Lokal sökmotoroptimering - vad är det? Hur jobbar man med lokal SEO och hur får man till den bästa lokala sökoptimeringen? Lokal SEO ökar ditt företags synlighet genom att få din webbsida att ranka högt i lokala sökningar, det vill säga sökningar som görs i din närhet eller som innehåller namnet på den ort där ditt företag finns. På så sätt kan du öka både din synlighet, närvaro och försäljning på en och samma gång, och nå rätt målgrupp på rätt plats.

Vi hjälper kunder nära dig att hitta rätt

Visual Rank erbjuder strategier för Lokal SEO som är speciellt anpassade efter varje unik kund för att säkerställa att lokal information om ditt företag skickas ut till sökmotorerna tillsammans med länkar, innehåll och rätt nyckelord. Vi tillhandahåller tjänster som hjälper dig att bygga en stark kundbas och på så sätt utveckla företaget på ett hållbart sätt. Vi lägger stort fokus på att nå högre ranking i lokala sökresultat genom att regelbundet utvärdera lokala sökningar och om nödvändigt ändra information på er webbsida så att ni alltid hänger med i stundande söktrender.


Hjälp Google att se dig

Se till att Google förstår vart ditt företag finns! Använd dig av er hemsida, Google Places och Google+. Se också till att Eniro och hitta.se vet om att ni finns.

Känns det svårt? Vi hjälper dig att hamna i toppen av de sökresultat som räknas med hjälp av lokal SEO.

Vad är lokal SEO?

Sökoptimering hjälper dig att synas, och lokal sökoptimering hjälper dig att synas för de kunder som finns i din närhet. Ett exempel: Peter bor i Malmö och letar efter en sportaffär. Han kommer inte att bry sig om sökresultat för sportaffärer som ligger i Göteborg utan kommer att ignorera de resultaten. Det gäller alltså att hamna högt upp i resultatlistan för rätt person, och detta görs just med lokal SEO. Det finns flera typer av lokal sökoptimering, du kan läsa om dem nedan.

 

Den som söker avgränsar

Peter gör en sökning på ”sportaffär Malmö” och får ett resultat som visar sportaffärer som ligger just i Malmö. Här har han gjort ett aktivt val att avgränsa sin sökning, och de sportaffärer som via sin hemsida och/eller Google Places berättat för Google att de har butik i Malmö kommer att visas här.

 

Google avgränsar

Om Peter bara skriver in ”sportaffär” i Googles sökfält (Peter vet att Google är den största sökmotorn) så kan Google läsa av vart Peter befinner sig, och lägger då resultaten för sportaffärer i Malmö överst i resultatlistan. Men Google är inte allvetande, utan presenterar bara resultat för de sportaffärer som talat om för sökmotorn att de är verksamma i Malmö.

32,8%

Ökning av online transaktioner

56,48%

Intäktsökning

148%

Ökning av organisk trafik

46%

Ökning av trafik från mobila enheter

Effective Local SEO Solutions

Idag görs många sökningar på språng, och många värdefulla kunder kan fångas upp genom lokala sökningar. Vi säkerställer därför att ditt företag dyker upp i lokala sökningar när det gäller alla typer av plattformar som vanliga datorer, mobiltelefoner och surfplattor.

Med vårt tillvägagångssätt kommer din webbsida att locka till sig de rätta kunderna och märkbart öka din lönsamhet. Vårt team ser till att er webbsida är lätt att hitta för kunder i din närhet.
Effective Web Development Solutions

Berätta om ert projekt

Låt oss använda vår passion till att hjälpa er växa online

Få ut det abosulut bästa ur er marknadsföringsbudget och ligg steget före konkurrenterna.

Hemsida

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon

Ämne

Ditt meddelande