länkbyggnad

Länkbyggnad är den del inom SEO-arbetet bästa metoderna sökmotoroptimering och Sökordsoptimering där SEO länkar skapas för att uppnå högre placering på sökmotorerna. Dagens sökmotorer är komplexa och beroende av hundratals ranking-signaler, men även länkar spelar fortfarande en viktig roll i utvärderingen av en sidas kvalitet.

Bästa metoderna för länkbyggnad

Sökmotorer förväntar sig att du ska producera bra innehåll och därefter vänta på att länkningar och delningar i sociala medier ska ske organiskt. I SEO-arbete är det viktigt att följa sökmotorns riktlinjer för att undvika potentiella problem med framtida resultatet för din webbplats.

Vi hjälper dig med

Utbildning

Första steget är att lära sig om din verksamhet så mycket vi kan och utforska och dokumentera alla tänkbara möjligheter som finns för dig.

Strategi

När vi får bättre insikt i din verksamhet och din bransch, skapar vi en handlingsplan som omfattar två delar:
Utveckling av innehåll
Utformning av kampanj

Fördelar

>
Länkar med hög kvalitet bidrar till mer än bara din ranking:
Förstärkning av ditt varumärke
Trafik till din webbplats

Vanliga missuppfattningar

Risk vs belöning

De flesta webbansvariga i konkurrensutsatta branscher följer inte sökmotorernas riktlinjer utan försöker ständigt att tänja definitionen av ”säkert SEO-arbete”. Sökmotorer är mycket bra på att upptäcka uppenbara spam och de vidtar hårda åtgärder. Skadan som dåliga länkar gör med din placering är ofta svår att reparera. Att utsätta ditt företag för detta riskfyllda arbetssätt är inte en välfungerande långsiktig strategi.

Kvalitet vs kvantitet

Fler länkar betyder inte bättre placering. Några få organiska länkar kan många gånger överträffa hundratals oorganiska länkar samtidigt som din länk profil förblir spamfri och säker i framtiden. Vänligen ha detta i åtanke när vi arbetar på din kampanj. Att prioritera fler länkar kan komma att leda till lägre kvalitet på länkar.