Content Marketing Strategy

Internetmarknadsföring

Vårt team arbetar fram effektiva strategier för Internetmarknadsföring. Vår meritlista med företag som klättrat i sökmotorernas resultat är lång och visar på vår expertis.

 

Internetmarknadsföring Stockholm

Vad är Internetmarknadsföring? Vilka är Sveriges bästa Internetmarknadsförare? Vad gör en SEO konsult egentligen och vem tar hand om Internetmarknadsföringen hos oss? Frågorna kan vara många och Internetmarknadsföring har aldrig varit så aktuellt som det är nu. Fler och fler har gett sig in i leken; vissa Internetmarknadsför sig på egen hand medan andra anlitar olika webbyråer. Den gamla devisen ”syns man inte så finns man inte” kan låta som en kliché, men när det gäller att marknadsföra sig på nätet är det faktiskt sant.

Vi är medvetna om det viktiga med riktigt bra hemsidetexter. Därför skapar vi informativa, engagerande och övertygande innehåll som fångar dina kunders intresse. Vi skräddarsyr en strategi för varje kund eftersom varje kund är unik.

Effective Copyrighting

Vi tillhandahåller innehåll som övertygar besökare att stanna kvar på er hemsida för att köpa era produkter eller kontakta er för att köpa era tjänster. Våra erfarna copywriters vet precis hur man ska få ord att sälja.

Olika typer av Internetmarknadsföring

Det finns många olika sätt att marknadsföra ett företag, en vara eller en tjänst på nätet. Här nedan kan du läsa om några av de tekniker vi jobbar med på Visual Rank.

 

Sökmotoroptimering

Vi är din kompletta SEO konsult! Vid sökmotoroptimering jobbar man för att placera en hemsida högt upp i en sökmotors resultatsida. Ett företag som hamnar högt upp i listan kommer att uppmärksammas mer än de som är placerade längre ned, och chansen till en affär är därför större för de företag som lyckats placera sig i toppen. Inom sökmotoroptimering finns mycket att hålla reda på. Man jobbar med sökordsoptimerad text där man sätter sig in i hur målgruppens sökvanor ser ut, länkbyggnad, metataggar och en hel del annat. En duktig SEO konsult vet vad som krävs för att få ett företag att hamna högt upp i sökresultaten på Google, men våra SEO konsulter vet hur ni kan få förstaplatsen. Med mångårig erfarenhet vågar vi lova att vi är bäst på samtliga delar då det gäller sökmotoroptimering.

 

PPC-annonsering

PPC står för ”pay per click” och är en typ av Internetannonsering där annonsören endast betalar när någon klickar på annonsen. Det kostar alltså ingenting för annonsen att synas, och man kan välja hur mycket man vill spendera per dag. När tillräckligt många personer har klickat på annonsen för att dagens budget ska vara uppfylld tas den bort. Nästa dag läggs annonsen ut igen, och processen börjar om från början. Det finns flera typer av PPC-system, där Google AdWords och Facebook Ads är två av de mest populära. Förenklat kan man beskriva Google AdWords såhär: annonsören väljer ut specifika sökord och när någon gör en sökning som innehåller ett eller flera av dessa ord visas annonsen längst upp i sökresultatet. Är det stor konkurrens om sökorden får den som är beredd att betala mest förtur. När det gäller annonsering via Facebook visas en annons för en inloggad användare baserat på just den användarens intressen.

 

Sociala medier

Det finns andra sätt att synas i sociala medier än att använda sig av annonser. Många företag skapar konton på Facebook, Twitter, Instagram och andra sociala medier och sätter igång att lägga ut material som man hoppas ska engagera medlemmarna i det aktuella forumet. Men det är inte alltid helt enkelt att använda ett konto i sociala medier som marknadsföringskanal. Det gäller att få folk att dela vidare statusar, länkar, videosnuttar och liknande för att få ett genomslag och man måste vara beredd på att svara på frågor och bemöta kritik som användare kan rikta mot företaget via denna kanal. Ett företag med en väl uttänkt närvaro i sociala medier kommer att ha en utmärkt kanal att marknadsföra sig via, och den enda kostnaden är den tid man lägger på att administrera kontot.

 

Strategi för content marketing

Content marketing - att marknadsföra sig genom riktigt bra innehåll. Content marketing bygger egna samhällen, inspirerar till engagemang och ger en hög placering i sökresultat tack vare högkvalitativa texter och delningar i sociala medier. Bra texter, bilder och annat innehåll kan påverka konsumentbeteenden med målet att öka försäljningen och interaktionen mellan varumärket och kunden. Content marketing är alltså ett effektivt sätt att uppmuntra till konversation, och huvudsyftet är att sätta samman en strategi som möter behovens hos just din målgrupp. På så sätt kan du skilja dig från mängden. Content marketing är helt enkelt gjort för att förbättra din varumärkesprofil och ditt rykte. Vårt SEO-team kombinerar innehåll med komplexa strategier för att öka din webbsidas synlighet såväl som dess omvandlingsfrekvens.

 

Skaffa en fullständig onlinestrategi

Visual Rank kan agera rådgivare för företagets hela onlinestrategi. Vi gör en analys för att förstå nuläget och de framtida förutsättningarna för att marknadsföra ert företag på Internet. Vi tittar också på konkurrensläget för att se hur ni kan särskilja er från andra aktörer i branschen. Några saker som ingår i en onlinestrategi utförd av Visual Rank är:

  • Sökordsanalys
  • Konkurrentanalys
  • Teknisk bedömning
  • SWOT-analys
  • Bedömning av backlinks
  • Riskbedömning
  • Prognosmodeller
  • Metadata

 

Vi hjälper dig

Tycker du att det är krångligt med Internetmarknadsföring? Det gör inte vi. Boka ett möte med oss så får du se. Vi fullkomligt älskar Internetmarknadsföring!

 
 

Berätta om ert projekt

Låt oss använda vår passion till att hjälpa er växa online

Attrahera din målgrupp och få dem att öka din webbsidas synlighet online, såväl som i sökresultat som i sociala medier. Kontakta oss så tar vi hand om er närvaro online.

Hemsida

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon

Ämne

Ditt meddelande