Web Development Services

Webbutvecklingstjänster

Visual Rank har erfarenhet av alla delar av webbutveckling - på så sätt kan vi hjälpa dig som kund att nå din fulla potential. Utveckla din närvaro online för att uppnå mer försäljning och upptäcka fler leads.

Vår strategi för webbutveckling är övergripande. Vi börjar med kodning, fortsätter med mark-up, går vidare till webbdesign och till slut innehåll. Målet är att utveckla din webbsida så att den inte bara klättrar i Googles sökresultat, den ska även tillfredsställa alla behov dina besökare kan tänkas ha. Vi erbjuder en rad olika tjänster inom webbutveckling. Bland annat jobbar vi med traditionella webbsidor med det lilla extra, e-handelslösningar, olika typer av plattformar, applikationer för mobila enheter, eller vad helst du önskar. Kontakta oss så hittar vi en lösning för just ditt företag.

Din hemsida är ditt mest kraftfulla kommunikations- och försäljningsverktyg. Den är grunden för din digitala närvaro. Det är där de flesta människor först kommer i kontakt med ditt varumärke och - om du gör rätt - där de börjar omvandlingen från besökare till potentiella kunder. För att lyckas med det behöver din webbplats någonting mer än god design. Den behöver engagerande och iögonfallande design som speglar ditt varumärke, värderingar och ändamål. Den grafiska designen berättar vem du är.

E-handelslösningar

Vi erbjuder utveckling av förstklassiga e-handelsplattformar oavsett vad du kommer att sälja.

CMS, WordPress, Drupal

Vi bygger en webbsida med ett innehåll som är enkelt att ändra och utveckla.

Intranät

Vårt team skapar skräddarsydda lösningar för Intarnät och andra system för att kommunicera och dela kunskap.

Facebook-applikationer

Vi hjälper dig att växa i sociala medier med hjälp av de rätta verktygen.

Lösningar för email-marknadsföring

Nå nya resultat med email-kampanjer som är skräddarsydda efter varje målgrupps behov och beteende.

PHP och JS-utveckling

Vi erbjuder mjukaruutveckling med hjälp av PHP, Drupal, Python, JavaScript/Jquery och en rad andra moderna teknologier.

Effective Web Development Solutions

Plattformsoberoende och responsiv webbutveckling

Vi på Visual Rank erbjuder lösningar som fungerar på samtliga plattformar såväl som i alla typer av webbläsare och operativsystem. Så klart testar vi alltid lösningen så att den fungerar felfritt innan vi lanserar lösningen.
Vi testar alla lösningar både ur användarens/besökarens perspektiv såväl som administratörens - allt för att säkerställa att din webbsida fungerar som den ska.

Användbarhet och funktion

Det tar inte många sekunder för en besökare på en hemsida att bestämma sig för att stanna kvar och se sig om eller lämna sidan och gå vidare. Innan du ens haft möjligheten att tala med en potentiell kund har besökaren bildat sig en uppfattning om dig genom den visuella presentationen av ditt varumärke. Om innehållet och webbdesignen inte överensstämmer med ditt varumärkeslöfte kan möjligheten till kontakt vara borta för alltid. För att öka användarvänligheten behövs intuitiv navigering, interaktiva och inspirerande funktioner, sökmotoroptimerad design och text som uppmanar potentiella kunder att ta den viktiga första kontakten. Visual Rank kan få det att hända. Våra designtjänster omfattar varumärkesanalys, webbdesign, grafisk design och print.

Effective Web Development Solutions

Berätta om ert projekt

Låt oss använda vår passion till att hjälpa er växa online

Utnyttja kraften i öppen källkod, kontakta oss för att få en skräddarsydd webbsida som uppfyller dina behov och önskemål.

Hemsida

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon

Ämne

Ditt meddelande