E-handel

Starta webshop – Starta E-handel Stockholm – Bygga Webbutik – SEO Sökmotoroptimering – E-handelslösning – Komplett sökordsoptimering e-butik med SEO

Att få nya kunder till din webbutik är en avgörande del för att skapa en blomstrande e-handel. Att starta en fin butik med bra varor är ingen idé om den är placerad på en svåråtkomlig och mörk bakgata. Vi ser till att din webbshop är attraktiv, användarvänlig och syns bäst där just dina kunder är.

Med hjälp av sökmotoroptimering kan din webbshop placeras i topp på sökmotorerna och ligga steget före dina konkurrenter. Vi optimerar din webbutik för att ge maximal sökbarhet för var och en av dina produkter i Google, samtidigt som det överensstämmer med Googles riktlinjer för hur en webbplats ska se ut.

 

Sökmotoroptimering skapar trafik

Nuförtiden räcker det inte alltid med att nå den första sidan på en sökmotor – Du måste rankas nummer 1 för att få besökare och potentiella kunder till din webbplats.

Under 2011 presenterade Search Engine Watch en forskningsstudie från Optify som visade att webbplatser som placerade sig på sökmotorns första plats hade en genomsnittlig klickfrekvens (CTR) på 36,4 procent. Plats nummer två hade en CTR på 12,5 procent och nummer tre hade en CTR på 9,5 procent. Detta betyder att om du inte har en stark SEO-strategi kommer du att gå miste om varumärkesvisningar, klick och försäljning.

Vi på VisualRank har en gedigen erfarenhet av säkert SEO-arbete. Här följer en beskrivning av hur vi arbetar för att du ska få en topplacering på Google, skapa mer trafik och öka försäljningen.